На 25 април 2017 г.  9-месечно бебе и две млади

...
На 25 април 2017 г.  9-месечно бебе и две млади
Коментари Харесай

„Път към рая“. Семейства на загинали в катастрофа се утешават с необикновена снимка

На 25 април 2017 г.  9-месечно бебе и две млади майки умират трагично в автомобилна злополука в щата Джорджия.

23-годишната Хана Симънс с щерка си Алана и 28-годишната Лорън Бюто били в една и съща кола в град Гейнсвил, когато Хана изгубила надзор и се блъснала в друга кола.

Семействата на двете дами и бебето, починали в злополуката, са утешени от тази невероятна фотография, направена на място.

Аниса Ганън, водач, попаднал в задръстването, породено от злополуката, направила фотография на сцената, с цел да потвърди на шефа си, че закъснява поради пътен случай.

Момичето очавало да види сцена на безпорядък и безвластие, само че вместо това видяла светлина, водеща непосредствено към небето. Кадърът демонстрира лъч светлина, който грее надолу върху сцената и две по-светли петна, които като че ли летят над останките.

Лелята на Ганън, Тара Нобъл, споделя пред TODAY, че това наподобява като „ пътека към парадайса “.

Въпреки че множеството хора биха обяснили светлината като отблясък на предното стъкло или отблясък на обектива, Ноубъл кавза, че не това е смисълът – и че тя „ не има вяра в съвпаденията “.

„ Това донесе успокоение на фамилиите, без значение дали е отблясък или не “, споделя тя. „ В общи линии е неописуемо и в действителност наподобява, че те [Симънс и Буто] си отиват. “

Ноубъл стигнала до майката на Хана Симънс, Джуди, която споделя, че фотографията е подарък.

„ Тази фотография е направена с причина – с цел да ми даде здрав разсъдък “, споделя майката на починалата. „ Хана беше и моята най-хубава другарка и тя ме гледа от небето. “

Пейдж Уилсън, братовчедка на Хана Симънс, прибавя: „ Без подозрение това е някакъв знак “.

„ Спокойна съм с това, тъй като знам, че те са на по-добро място от нас в този момент “, споделя друга родственик на име Джоди Картър.

„ Спря ми дъха. Тръпки покриха тялото ми. И тогава ме обзе успокоение “, споделя тя.

„ Виждам по какъв начин Бог ги води на небето. Техните духове, техните сфери са там горе. Няма друго пояснение. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР